***FREE SHIPPING FOR ORDERS OVER 30€***

Insalata di broccoli

Insalata di broccoli - a perfect starter, suitable for both fish- and meat dishes.

ENG Broccoli, lemon juice, garlic, salt and olive oil. Broccoli, lemon juice, garlic, salt and olive oil. Rinse broccolin and cut it into small bouquets. Boil in lightly salted water for 2 minutes and then rinse under cold water. Shake off the water well. Cut the garlic into thin slices, mix in a bowl with lemon juice, salt and olive oil. Add broccoli and stir gently.
! Use Arbequina, which is a very fresh oil, best used uncooked, and combines perfectly with vegetables, fresh or cooked.

FIN Parsakaali, sitruunatäysmehu, valkosipuli, suolaa ja oliiviöljy. Huuhtele ja pilkoo parsakaalia, keitä kevytsuolatussa vedessä pari minuuttia. Kaadaa keitinvesi pois ja huuhtelee kylmällä vedellä ja ravistaa vedet pois. Leikkaa valkosipulista ohuita siivuja ja laita kulhoon yhdessä sitruunamehun, suolan ja oliiviöljyn kanssa. Lisää parsakaali ja sekoita varovasti. ! Käytä tähän Arbequina oliiviöljy, se on hyvin raikas ja soveltuu erinomaisesti erilaisten kasvisten ja juuresten kanssa.

SWE Broccoli, citronsaft, vitlök, salt och olivolja. Skölj broccolin och skär ner den i små buketter. Koka i lättsaltat vatten i ett par minuter och skölj sedan under kallt vatten. Skaka av vattnet väl. Skär vitlöken i tunna skivor, blanda i en skål tillsammans med citronsaft, salt och olivolja. Tillsätt broccolin och rör försiktigt om. ! Använd Arbequina, en fräsch olivolja som används bäst rå. Kan kombineras med olika grönsaker och rotfrukter, råa som kokta.

Insalata di broccoli