***ILMAINEN TOIMITUS YLI 40€ TILAUKSILLE***

Meistä

Meistä
Mitä Salut365 on?
Luonnollisen terveellisiä makuelämyksiä aktiivisesti elämästä nauttiville 365 päivää vuodessa!
Miksi?
Olemme kyllästyneet torjunta-aineiden käyttöön viljelyssä, synteettisiin lisäaineisiin, eläinten tiloihin, jotka ovat kaukana kaikesta luonnollisesta, sekä piittaamattomuuteen etiikkaa ja ympäristöä kohtaan. Haluamme sen sijaan tarjota tuotteita, joiden raaka-aineet, ainesosat ja tuotantomenetelmät kestävät avoimuutta ja rehellistä viestintää, joka ei johda kuluttajaa harhaan. Luotettavuus ja turvallisuus ovat tärkeitä tekijöitä monille kuluttajille. Siksi pyrimme luomaan rakenteita, jotka mahdollistavat jäljitettävyyden tarjotaksemme tuotteita, jotka ovat asiakkaidemme arvomaailman mukaisia.
Kuinka toimimme?
Suosimme pitkäaikaisia ja läheisiä suhteita omistautuneisiin ja intohimoisiin tahoihin, joilla edellytetään olevan henkinen vastuu kestävistä tuotantomenetelmistä. Pyrimme siksi aktiiviseen yhteistyöhön kanssamme yhteiset arvot jakavien tavarantoimittajien kanssa. Alkuperä ja perinne ovat meille tärkeitä ja erittäin arvokkaita, sillä juuri ne tekevät joistain tuotteista niin paljon parempia kuin toisista.
Mitä tarjoamme?
Tuotteemme ovat pääsääntöisesti luomusertifioituja, joskus myös biodynaamisia. Suosimme terveellisiä tuotteita, jotka saavat sinut helpommin kylläiseksi, joten voit vastaavasti syödä vähemmän mutta paremmin. Tulemme jatkossa laajentamaan valikoimaamme niin, että siitä löytyy jokaiseen hetkeen jotakin. Mannermainen aamiainen, aktiiviseen päivään karuissa olosuhteissa jotakin runsaasti energiaa sisältävää tai lahja, joka miellyttää jopa kaikkien vaativintakin herkkusuuta. Tietenkin myös herkkuja, jotka saavat sinut voimaan hyvin ja rikastuttavat makyelämyksiäsi.
Mitä muuta?
Olemme intohimoisia ja osaavia. Toisaalta pidämme hyvästä ja oikeasta ruoasta, ruoasta joka saa kylläiseksi – syö vähemmän, syö paremmin. Mutta toisaalta olemme myös kauppiaita, jotka pitävät kaupankäynnistä! Kauppiaita, jotka innostuvat hyvistä ja kiinnostavista tuotteista ja joilla on tahto ja halu huolehtia siitä, että yhä useammat ihmiset pääsevät osallisiksi mahtavaan ruokaan kaikkialta!
Kuka johtaa Salut365:tä?
Salut365 on verkkokauppa, jota hoitaa Salut Sales, joka harjoittaa verkkokaupan lisäksi myös tuonti- ja vientiliiketoimintaa sekä myyntitukea. Salut Salesin kotipesä on Angelniemessä Lounais-Suomessa.
Jälleenmyynti
Myymme myös herkkukauppoihin, kauppahalleihin ja ravintoloihin.Lisätietoja: office@salutsales.fi
Tapahtumat & Liikelahjat
Järjestämme myös oliiviöljymaistajaisia, osallistumme erilaisiin tapahtumiin sekä räätälöimme ainutlaatuisia lahjapaketteja, joita arvostetaan taatusti! Lisätietoja: office@salutsales.fi
‘’Salut365 – Luonnollisen terveellisten makuelämysten verkkokauppa aktiivisesti elämästä nauttiville 365 päivää vuodessa!’’
Suomi fi