***FREE SHIPPING FOR ORDERS OVER 30€***

Rekisteriseloste - Registerbeskrivning (FIN & SWE)

Rekisteriseloste

Salut365.fi verkkokaupan asiakasrekisteriä käytetään verkkokaupan asiakassuhteiden hoitamiseen
sekä yhteydenpitoon ja markkinointiin. Voit tarkastaa henkilötietolain mukaisesti sinusta tähän
rekisteriin tallennetut tiedot. Ohjeet rekisteritietojen tarkastamiseen löydät rekisteriselosteen lopusta.

Henkilötietolain (523/1999) 10 § ja 24 § mukainen rekisteriseloste
Laatimispäivä 20.10.2015
Rekisterinpitäjä ja palveluntarjoaja
Salut Sales / Karjatie Oy Ab Kokkilantie 835 25230 ANGELNIEMI
Rekisteriasioista vastaava henkilö puh. +358 40 521 2599


Rekisterin nimi
Salut365.fii asiakasrekisteri
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Asiakkaan henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:
● asiakassuhteen hoitaminen
● palvelun toteuttaminen ja asiakastapahtumien varmentaminen
● asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittäminen, markkinointi, analysointi ja tilastointi
● mielipide- ja markkinatutkimusten sekä muiden vastaavien käyttötarkoitusten toteuttaminen
Rekisterin tietosisältö
Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
● yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet
● rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjätunnus, nimimerkki, salasana ja muu mahdollinen yksilöivä
tieto
● asiakkaan ikä, sukupuoli, arvo tai ammatti ja äidinkieli
● asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten laskutus- ja maksutiedot, tuote- ja tilaustiedot,
asiakaspalautteet ja yhteydenotot
● arvonta- ja kilpailuvastaustiedot viestinnän toteuttamiseen liittyvät tiedot
● palveluiden käyttöä koskevat tiedot, kuten selailu- ja hakutiedot sekä asiakkaan mahdollisesti
antamat profilointi- ja kiinnostustiedot
● mahdolliset luvat ja suostumukset sekä mahdolliset tarjonnanestotiedot ja muut asiakkaan
suostumuksella kerätyt tiedot
Rekisterin tietolähteet
Asiakasta koskevat tiedot saadaan asiakkaan rekisteröityessä, tilatessa uutiskirjeen tai tilatessaan
tuotteita asiakkaalta itseltään verkkokaupassa tai evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden
avulla.
Tietojen luovuttaminen
Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä EU:n tai Euroopan talousalueen
ulkopuolelle.
Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin tietosisältö säilytetään tietokannassa, joka on on suojattu salasanoin ja sitä käsittelevät
tietojärjestelmän laitteistot sijaitsevat lukituissa konesaleissa ja järjestelmä on suojattu palomuurilla
Asiakasrekisteriin on pääsy vain sellaisilla palveluntarjoajan työntekijöillä, joiden työtehtävien kannalta
tietoihin pääsy on tarpeellista. Asiakasrekisteri on suojattu henkilökohtaisin salasanoin.
Tarkastusoikeus, tarkastusoikeuden toteuttaminen, kielto-oikeus ja tietojen poistaminen
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää
allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Tarkastuspyyntö voidaan myös esittää
henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän toimipaikassa yllä mainitussa osoitteessa.Tarkastuspyynnön voi
tehdä maksutta kerran vuodessa. Tarkastuspyyntöihin vastataan viivytyksettä, yleensä kahden viikon kuluttua
pyynnön esittämisestä.
Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun
suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimukseen ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista
ottamalla yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tai lmoittamalla siitä rekisterinpitäjän asiakaspalveluun.
Asiakas voi pyytää tietojensa poistamista, kun hänen asiakkuutensa ja siihen liittyvät molemminpuoliset
velvoitteet ovat päättyneet. Ostotietoja säilytetään rekisterissä 2 vuoden ajan.

SWE

Registerbeskrivning

Nätbutiken Salut365.fi kundregister används för att sköta nätbutikens kundrelationer samt kundkontakt och marknadsföring. I enlighet med personuppgiftslagen kan du kontrollera den information som lagras om dig i detta register. Instruktioner för att kontrollera registeruppgifter hittar du i slutet av registerbeskrivningen.

Personuppgiftslagens (523/1999) 10 § och registerbeskrivning i enlighet med 24 §
Datum för uppgörande 20.10.2015
Registeransvarig och tjänsteleverantör
Salut Sales/ Karjatie Oy Ab Kokkilantie 835 25230 ANGELNIEMI
Ansvarig person för registerfrågor +358 40 521 2599

Registrets namn
Salut365.fi kundregister

Syftet med behandlig av personuppgifter
Kundernas personuppgifter får behandlas för följande ändamål:
● vård av kundrelationen
● genomförande av tjänst och kontroll av kundevenemang
● utveckling av kundservice och affärsverksamhet, marknadsföring, analys och statistik
● opinions- och marknadsundersökningar, och för genomförande av andra liknande ändamål

Registrets uppgifter

Registret får innehålla följande information:
● kontaktinformation, såsom namn, adress, telefonnummer och e-postadresser
● registreringsinformation, såsom användarnamn, smeknamn, lösenord och annan information som kan användas för identifiering
● kundens ålder, kön, titel eller yrke och modersmål
● information om kundrelationen, inklusive fakturering och betalningsinformation, produkt- och orderinformation, kundrespons och kontakter
● Information som gäller genomförande av kommunikation för lotteri- och tävlingssvar
● Information om tjänstens användning, såsom bläddrings- och sökinformation samt profilerings- och intresseinformation som kunden eventuellt har uppgett
● alla tillstånd och medgivanden, liksom potentiella beställningsspärrar och andra uppgifter som samlats in med kundens samtycke

Registrets informationskällor

Information om kunden fås i nätbutiken av kunden själv med hjälp av cookies eller liknande teknik, när kunden registrerar sig, beställer nyhetsbrev eller produkter.

Utgivande av uppgifter

Registrets uppgifter lämnas inte ut till tredje part, utanför EU eller Europeiska ekonomiska
samarbetsområdet.

Dataskyddsprinciper

Registrets datainnehåll lagras i en databas, som skyddas av lösenord. Informationssystemets maskiner som hanterar registret befinner sig i låsta datacenter och systemet skyddas av en brandvägg. Kundregistret är endast tillgängligt för anställda hos tjänsteleverantören, vars arbetsuppgifter kräver tillgång till informationen. Kundregistret är skyddat med personliga lösenord.

Kontrollrätt, implementering av kontrollrätten, förbudsrätt och radering av data

Den registrerade har rätt att kontrollera uppgifter om honom eller henne. Skriftlig begäran om insyn bör undertecknas och skickas till den person som ansvarar för registerärenden. Begäran om insyn kan också lämnas personligen på den registeransvariges kontor på ovan nämnd adress. Begäran om insyn kan göras kostnadsfritt en gång per år. Begäran om insyn besvaras snabbt, vanligtvis två veckor efter det att begäran lämnats.

Den registrerade har rätt att förbjuda användning av sina uppgifter för direktreklam, distansförsäljning eller annan direkt marknadsföring samt opinionsundersökningar och marknadsundersökningar, och har rätt att kräva rättelse av felaktiga uppgifter genom att kontakta den som handlägger registret eller genom anmälan till registeransvariges kundtjänst. Kunden kan begära borttagning av informationen, när hans kundstatus och därmed ömsesidiga skyldigheter har upphört.

Adressinformation lagras i registret under 2 år.