*** GRATIS FRAKT FÖR BESTÄLLNINGAR ÖVER 40 € ***

Om Oss (SWE)

SWE
Vad står Salut365 för?
Naturligt hälsosamma smakupplevelser för aktiva livsnjutare 365 dagar i året!
Varför?
Vi har tröttnat på besprutade odlingar, syntetiska tillsatsämnen, djuranläggningar som är fjärran från allt som är naturligt samt hänsynslöshet mot etik och miljö. Vi vill istället erbjuda produkter vars råvaror, ingredienser och produktionsmetoder tål transparens, med en ärlig kommunikation som inte förvillar konsumenterna.Pålitlighet och trygghet är en viktig faktor för många konsumenter och därför försöker vi skapa strukturer kring spårbarhet för att kunna erbjuda produkter som uppfyller våra kunders värderingar.
Lite om hur vi jobbar?
Vi föredrar långvariga och nära relationer med dedikerade och passionerade människor, som anser sig ha ett emotionellt ansvar för hållbara produktionsmetoder. Vi eftersträvar därför ett aktivt samarbete med leverantörer som delar våra värderingar. Ursprung och tradition är viktigt och ska värderas högt, eftersom det är just det som gör att vissa produkter är så mycket bättre än andra.
Vad vi erbjuder?
I regel är våra varor ekologiskt certifierade, ibland även biodynamiskt. Vi föredrar hälsosamma varor som mättar bättre vilket gör att du i gengäld kan äta mindre men bättre. Vi kommer på sikt att ha ett sortiment som har något för varje stund, en kontinental frukost, något energirikt för en aktiv dag i karga förhållanden eller en gåva som uppskattas av även den mest kräsne konnässör. Naturligtvis även delikatesser som ger en känsla av välmående och berikar dina smakupplevelser.
Vad mera?
Vi är passionerade och drivna. Dels tycker vi om god och riktig mat, mat som mättar - ät mindre, ät bättre. Men vi är också köpmän som tycker om handel! Som brinner för bra och intressanta produkter och har viljan och kunskapen att se till att fler får ta del av fantastisk mat från hela världen!
Vem driver Salut365?
Salut365 är en webshop som drivs av Salut Sales som utöver webshopen även bedriver import- och exportverksamhet samt försäljningssupport. Salut Sales hemmabas är i Angelniemi i sydvästra Finland.
Återförsäljningsställen
Vi säljer även till delikatessbutiker, saluhallar och restauranger. Kontakta oss för mera information på office@salutsales.fi
‘’Salut365 - Webbutiken med naturligt hälsosamma smakupplevelser för aktiva livsnjutare 365 dagar i året!’’
svenska sv